Hotels op Weeze airport

Op de luchthaven zelf zijn (nog) geen hotels gevestigd, wel in de nabijheid. De eerste hotels bevinden zich al op slechts 4 km afstand. Kijk op de speciale "hotel" pagina.

meer info

Auto huren

Er zijn verschillende verhuurbedrijven op de luchthaven waar u een auto kunt huren. Ook voor uw reisbestemming kunt u een auto huren, kijk verder voor meer informatie.

meer info

Vliegtickets Weeze Düsseldorf airport

pic

Op de luchthaven zijn verschillende luchtvaartmaatschappijen actief, waarvan Ryanair de grootste is. Er vertrekken tientallen vluchten per dag naar voornamelijk grote steden en vakantiebestemmingen in Europa en net daar buiten. Doordat Weeze op enige afstand van Düsseldorf zelf ligt is het hier goedkoper voor luchtvaartmaatschappijen om zich hier te vestigen. Ryanair bijvoorbeeld, is een lowcost maatschappij, die vaak stunt met haar tarieven. Een retourtje naar een leuke Europese stad voor bijvoorbeeld 35 euro is niet vreemd, maar ook voor minder dan 150 euro naar de Canarische Eilanden behoort tot de opties. Houd er wel rekening mee dat dit een lowcost maatschappij is en dat er voor extra's dient te worden betaald. Denk hierbij aan dingen zoals betalen voor je ruimbagage, eten en drinken aan boord tegen betaling en stricte regels wat betreft handbagage. Enkele anderen airlines die vanaf Weeze airport vliegen zijn Airberlin, Transavia en Tailwind.

Vliegtickets boeken Weeze airport

Ryanair is de grootste airline op deze luchthaven met ongeveer 60 bestemmingen naar onder andere steden zoals Londen, Riga, Oslo, Madid en Barcelona. Het aanbod vakantievluchten is ook zeer ruim met in het seizoen bijvoorbeeld Kroätische kust, Griekse eilanden, Spaanse costa's en de Spaanse eilanden Ibiza en Mallorca. Bestemmingen waar het in de zomer zeer lekker weer is, maar ook in de winter prima vertoeven is zijn bijvoorbeeld Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote en Fuerteventura op de Canarische Eilanden. Ook Agadir, aan de kust van Marokko is een prima plek om in de winter van de zon te genieten, netzoals Paphos op Cyprus. Al deze bestemmingen zijn online te boeken op Ryanair.com en velen andere boekingswebsites op het internet.
De andere luchtvaartmaatschappijen die hier actief zijn bieden veelal vakantievluchten aan naar onder andere Mallorca, Turkse kust en de Griekse eilanden.