Hotel op Dusseldorf aiport

Uitgerust op reis of een afspraak in de buurt va de luchthaven? U boekt al een hotel vanaf 50 EUR per nacht.

meer info

Tickets vanaf Dusseldorf airport

De nationale maatschappij Lufthansa biedt zowel continentale als intercontinentale vluchten aan. Verder zijn er nog een aantal grote maatschappijen aanwezig die vliegen op tientallen bestemmingen.

meer info

Parkeren Düsseldorf international Airport

pic

De luchthaven van Düsseldorf is een grote luchthaven en heeft daarom een ruim aanbod aan parkeergelegenheid. Van plekken dichtbij de terminal tot plekken die op een grotere afstand liggen. De plekken die wat verder geleden liggen zijn met name voor langparkeerders, vanaf daar is het ongeveer 15 minuten wandelen naar de luchthaven maar er gaan ook bussen die u binnen 3 minuten voor de deur afzetten. Komt u iemand halen of maakt u maar een korte trip dan zijn de parkeervoorzieningen dichtbij de terminal geschikter.

Lang parkeren Düsseldorf airport

Er zijn twee grote parkeerterreinen die speciaal gereserveerd zijn voor voertuigen die minimaal een week geparkeerd worden. Hiervoor gelden speciale tarieven en mocht er vooraf betaald worden geldt er ook nog een leuke korting. Zie hieronder enkele voorbeelden daarvan:
 • 1 week 44 euro
 • 2 weken 62 euro
 • 3 weken 80 euro

  Dichtbij de terminal parkeren

  Nabij de terminal bevinden zich enkele grote parkeergarages met enkele duizenden parkeerplaatsen. Deze tarieven zijn uiteraard hoger, deze plaatsen zijn dan ook meer geschikt voor bezoekers van de luchthaven of mensen die alleen een korte trip maken. Deze parkeerplaatsen liggen gemiddeld op ongeveer 2 tot 3 minuten afstand van de luchthaven. Hieronder zie je een aantal voorbeelden van de tarieven die hier gelden:
 • 1 uur 3,50 euro
 • 1 dag 24 euro
 • 3 dagen 73 euro
 • 1 week 171 euro