Langparkeren op de luchthaven

Er zijn meerdere parkeerterreinen aanwezig waar u voordelig parkeert. 1wk 44EUR, 2wk 62EUR, 3wk 80 EUR.

meer info

Tickets vanaf Dusseldorf airport

De nationale maatschappij Lufthansa biedt zowel continentale als intercontinentale vluchten aan. Verder zijn er nog een aantal grote maatschappijen aanwezig die vliegen op tientallen bestemmingen.

meer info

Hotel Düsseldorf international airport

pic

Heb je een vroege vlucht en wil je graag uitgerust op reis, dan is het misschien een idee om de nacht voor vertrek een hotel op de luchthaven te boeken. Zo kun je uitgerust op reis en heb je geen last van files of ander oponthoud onderweg. Op of in de nabijheid van de internationale luchthaven van Düsseldorf zijn ruim 15 hotels te vinden, een aantal op het luchthaventerrein zelf een aantal net daarbuiten. De hotels zijn aantrekkelijk geprijsd, zo boek je al een tweepersoonskamer vanaf 50 euro per nacht. Ook voor zakenafspraken of een bezoek aan de stad Düsseldorf kun je hier prima een hotel boeken, er zijn hier voldoende mogelijkheden om snel met het openbaar vervoer de stad te bereiken.

Maritim Hotel Duesseldorf

Het Maritim hotel is best beoordeelde hotel in de omgeving. Het hotel beschikt over uitstekende faciliteiten zoals een prima restaurant voor zowel ontbijt als diner en een prachtig zwembad met fitnesscentrum. Na het diner kunt u nog genieten van een drankje in de uitstekende bar van het Maritim Hotel.

Hotel boeken Dusseldorf airport