Tax free shoppen

Düsseldorf airport kent meerdere winkels waar u tax free kunt shoppen voor vluchten buiten de EU. Voor vluchten binnen de EU zijn speciale aanbiedingen samengesteld zodat u nog steeds voordelig winkelt.

Vertrek en aakomst

Voor binnenkomende vluchten op Düsseldorf airport kijkt u bij aankomsten. Voor uitgaande vluchten kijkt u bij vertrekken.

Düsseldorf international airport

pic

Düsseldorf international airport is met in 2012 bijna 21 miljoen passagiers de derde luchthaven van Duitsland. Luchtvaartmaatschappijen Lufthansa en Air Berlin gebruiken Düsseldorf airport als thuishaven, dus bieden deze een ruim aanbod in zowel continentale- als intercontinentale vluchten aan. Daarbij opgeteld alle andere airlines die van of naar Düsseldorf airport vliegen komt het totale aanbod op een kleine 200 directe bestemmingen.

Mede door de ligging is het interessant om voor Düsseldorf airport te kiezen, je kan met de auto maar ook met de trein is het prima te bereiken mede doordat de luchthaven een eigen treinstation heeft waar verschillende treinen en sneltreinen, waaronder de ICE, hier stoppen. Vanaf de meeste plaatsen in Belgïe ben je met de auto binnen twee uur op de luchthaven, waar voldoende parkeergelegenheid is. Hieronder zie je een overzicht van enkele grote steden in België en de afstand tot Düsseldorf international airport:

  • Vanuit Genk - 117 km in 1 uur en 9 minuten
  • Vanuit Luik - 148 km in 1 uur en 24 minuten
  • Vanuit Antwerpen - 195 km in 1 uur en 54 minuten
  • Vanuit Brussel - 208 km in 1 uur en 58 minuten
  • Vanuit Gent - 250 km in 2 uur en 19 minuten


    Uw voertuig kunt u parkeren op één van de vele parkeergarages of parkeerterreinen. Zo parkeert u voor een volle week al vanaf 44 euro. Van hieruit kunt u of lopend of met de shuttle naar de terminal voor uw vlucht. Düsseldorf is een grote luchthaven met voldoende winkels en cafe-restaurants, zodat u zich niet hoeft te vervelen voor uw vlucht. Vertrekt uw vlucht erg vroeg en wilt u uitgerust op reis gaan? Düsseldorf airport heeft meerdere hotels in de nabijheid van de terminal. Kijk voor meer info op de hotelpagina.