Hotels op Weeze airport

Op de luchthaven zelf zijn (nog) geen hotels gevestigd, wel in de nabijheid. De eerste hotels bevinden zich al op slechts 4 km afstand. Kijk op de speciale "hotel" pagina.

meer info

Tickets vanaf Weeze airport

Ryanair is de grootste maatschappij op deze luchthaven met tientallen vluchten per dag, maar ook bieden AirBerlin, Transavia en Tailwind wat vluchten aan.

meer info

Auto huren Weeze Düsseldorf airport

pic

Reist u bijvoorbeeld naar luchthaven Weeze en wilt u bij aankomst gebruik maken van een huurauto dan is dit op Weeze airport geen enkel probleem. Op deze luchthaven zijn vier grote verhuurbedrijven gevestigd, te weten: Avis, Hertz, Sixt en Europcar. Deze zijn vaak zes á zeven dagen per week geöpend met openingstijden van ongeveer 9.00 tot 23.00 en de kantoren bevinden zich tegenover de informatiebalie. De huurauto's zijn er in verschillende klasse en tegen betaling zijn er extra opties mogelijk zoals een kinderzitje en een navigatiesysteem. U kunt ter plaatse een boeking doen aan de balie of al van te voren via internet, vergeet niet de vereiste documenten om een auto te kunnen huren mee te nemen.

Auto huren op uw bestemming

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u een huurauto nodig heeft voor de bestemming waar u naar toe vliegt. Gaat u bijvoorbeeld een weekje naar Spanje of naar Portugal om daar lekker te toeren met een huurauto, maar ook voor een citytrip naar bijvoorbeeld Praag of Milaan kan fijn zijn om een huurauto te hebben en niet afhankelijk hoeft te zijn van openbaar vervoer en taxi's. Dan is het prettig om dit vooraf al geregeld te hebben, alle grote verhuurbedrijven hebben tegenwoordig een website waar u online kunt reserveren. Wat wij ook aan kunnen raden is om uw auto te boeken bij een vergelijkingswebsite, hier voert u in waar en wanneer u de auto wilt ophalen en weer wilt inleveren en de zoekmachine zoekt voor u bij welk bedrijf u het voordeligst een auto kunt huren. Vaak hebben deze bedrijven nog extra voordelige tarieven in verband met contracten die ze met de verhuurbedrijven zijn aangegeaan.