Hotels op Dusseldorf airport

Op en nabij de luchthaven zijn zo'n 15 verschillende hotels, je boekt al een kamer vanaf 50 euro per nacht.

meer info

Tickets vanaf Dusseldorf airport

Er zijn hier verschillende grote reguliere maatschappijen actief, daarnaast zijn er ook enkele lowcost maatschappijen met aantrekkelijke prijzen.

meer info

Auto huren Düsseldorf international airport

pic

Reist u naar de luchthaven van Düsseldorf en is Düsseldorf airport uw eindbestemming? Dan kunt u er voor kiezen om het laatste gedeelte van uw reis per huurauto af te leggen. Op de luchthaven zijn alle grote verhuurbedrijven gevestigd, deze zijn te vinden in de aankomsthal. Hier kunt u een auto naar keuze reserveren of de sleutels ophalen voor de auto die u van te voren online heeft geboekt, je kunt vervolgens je huurauto ophalen in de hiervoor gereserveerde garage. Bij deze zelfde garage kun je je huurauto ook weer inleveren, dit staat ook op de verkeersborden aangegeven als je de luchthaven nadert. Zie ter verduidelijking de situatie op de kaart hierboven.

Auto huren op uw reisbestemming

Vertrekt u vanaf de luchthaven van Düsseldorf en heeft u op uw bestemming een huurauto nodig? Ook dat is natuurlijk mogelijk, op bijna alle bestemmingen vanaf deze luchthaven zijn mogelijkheden om een auto te huren. Vaak zijn er ter plaatse één of meerdere verhuurbedrijven aanwezig waar u een voertuig kunt huren die aan uw wensen voldoet. Soms is het verstandiger om van te voren via internet een boeking te maken om teleurstelling te voorkomen. Vaak is het dan ook nog goedkoper omdat u meestal vooraf betaalt en mogelijk de keuze hebt tussen meerdere verhuurbedrijven. Op het internet zijn zelfs speciale zoekmachines beschikbaar die wanneer u de plaats en data invult de beste opties voor u op een rijtje zet.